Om företaget

Inredningsbutik & Homestyling

Butik

I vår butik säljer vi moderna möbler och inredningsdetaljer från traditionella märken men även från nya och unika varumärken. Inredningsbutiken ligger på vackra Segersta Herrgård utanför Bålsta i närheten av Stockholm. Vid speciella tillfällen öppnar vi även vår lokal i centrala Stockholm för specialarrangerade butiksevent med försäljning.

Homestyling

Move2 är ett homestylingföretag som verkar i Storstockholm och Uppsalaregionen. Vi har funnits i tio års tid och har stylat över 2 000 lägenheter och villor. Vi har ett 1 400 kubikmeter stort lager i centrala Stockholm med inredningsdetaljer och möbler, vilket gör att vi har stora resurser att tillgå.

Bolaget har flera certifierade inredare och stylister som arbetar på heltid men samarbetar även med fristående inredningskonsulter.

Vi stylar med populära och moderna inredningsleverantörer och möblerna är av god kvalitet. Lagret förnyas och byts kontinuerlig ut för att ligga i linje med rådande inredningstrender.

Vi har egna lastbilar och personal för flytt men samarbetar också med Östermalms Flytt & Städ och kan därmed även erbjuda deras tjänster.

Bakgrund

Move2 grundades av Maria och Birgitta Westerberg som också äger och driver fastighetsbolaget Kungshem som funnits i familjen i flera generationer. Maria är utbildad marknadsekonom och Birgitta är civilekonom och utbildad fastighetsmäklare. Både Maria och Birgitta har mångårig erfarenhet av inredning, styling och byggnation.